pijl
pijl Nederlands spreekwoordenboek.
als een pijl uit de boog zijn snel vertrekken. de klap op de vuur pijl een verrassing. meer dan een pijl op zijn boog hebben meerdere oplossingen weten. meer pijl en op zijn boog hebben meer kunnen dan reeds laten zien.
Logo maken
Pijl wapen Wikipedia.
Voor alle pijlen geldt wel de eis van gelijkmatige buiging: als bij een buigtest druk uitegeoefd wordt op het midden van de pijl, dan moet de buiging over de hele lengte gelijk zijn. De bevedering of veer dient om grote luchtwervelingen achter de pijl te voorkomen die de pijl een fladdervlucht zouden geven.
tattoo betekenis
pijl WikiWoordenboek.
een symbool in de vorm van een lange streep met twee korte strepen die samenkomen in één punt, vaak gebruikt om ergens de aandacht op te vestigen of richting aan te geven. Op het verkeersbord dat de wegomlegging aankondigde stond de pijl de verkeerde kant op.
pretecho uden
Pijl Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Pijl of met Pijl in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Pijl inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Pijl en verwijzingen daarnaartoe.
Pijl symbool Wikipedia.
Functioneel: optelling van een vector uit zijn componenten. Een pijl is een symbool dat gebaseerd is op de pijl die als wapen wordt gebruikt, maar volgens sommigen ook op het fallussymbool dat Romeinen gebruikten om de weg naar hoerenbuurten en bordelen aan te geven.
Gratis woordenboek Van Dale.
pijl de; m; meervoud: pijlen 1 langwerpig, puntig voorwerp om met een boog 1 naar een doel geschoten te worden: als een pijl uit de of: een boog zeer snel; nog meer pijlen op zijn boog hebben nog andere argumenten hebben 2 aanwijzing in de vorm van een pijl.

Contacteer ons

Meer resultaten voor pijl